Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

BOHΘΗΣΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ ΜΑΣ!!!

O μικρός Παναγιωτάκης, ειναι ενα μωρό 8 μηνών, που βρίσκεται αυτή την στιγμή σ' ένα δωμάτιο του νοσοκομείου ΠΑΙΔΩΝ με ενα βαρύ χολοστατικό σύνδρομο και χρείζει άμεση μεταφορά στο εξωτερικό για να υποβληθεί σε ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ. Τα οικονομικά μέσα των γονίων του & η βοήθεια του κράτους είναι σχεδόν ανύπαρκτη, στο χερι μας ειναι λοιπόν να βοηθήσουμε ενα παιδί να μεγαλώσει φυσιολογικά και να του δώσουμε την ευκαιρία να ΖΗΣΕΙ!!! Οι γονείς του Παναγιωτάκη ζουν στην αγωνία για την ζωη του μικρού τους άγγελου... γεμάτοι κουράγιο και θέληση να πολεμίσουν για να δούνε το παιδί τους να μεγαλώνει.

Παγκόσμια Κυβέρνηση - Μασονία - Διωγμός των Χριστιανών προ των πυλών!!!

Αναμφίβολα αυτό που συμβαίνει στις μέρες μας, ήταν απόλυτα προβλέψιμο, ειδικά για όσους είχαν μάτια και αυτιά ανοιχτά ώστε να διαβάσουν τα σημεία των καιρών. Αυτό που με ανησυχεί είναι πως ακόμα και σήμερα πολλοί Έλληνες δεν έχουν καταφέρει να συγκεκριμενοποιήσουν τον εχθρό σε αυτόν τον ιδιότυπο πόλεμο στον οποίο βρισκόμαστε.

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Ανησυχία για τη «φονική» πορεία της γρίπης

Εντονη ανησυχία προκαλεί η κατακόρυφη αύξηση των θανάτων λόγω γρίπης στη χώρα μας.
Την Παρασκευή, άλλοι έξι συνάνθρωποί μας προστέθηκαν στον κατάλογο με τα θύματα της γρίπης Α (Η1Ν1), και συνολικά πλέον τα...

Το παλικάρι και το σύμβολο των Αγράφων

Το παλικάρι και το σύμβολο των Αγράφων πέταξε μακριά μας Γράφει ο Ηλίας Προβόπουλος
Έφυγε από τη ζωή χθες ο λιμενάρχης των Αγράφων, ο αγαπητός σε όλους μας μπάρμπα Λάμπρος Κοντογούνης και μαζί του έκλεισε μια ολόκληρη εποχή για τον τόπο. Στη μνήμη του αναδημοσιεύω ένα κείμενο που του είχα αφιερώσει πριν από δυο χρόνια…

ΟΧΙ ....δεν πουλάμε...

Στο ΚΑΡΦΙ που κυκλοφορεί αύριο...

(Yπο)λειτουργούν τα ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ της χώρας

Με προϋπολογισμούς πείνας λειτουργούν τα διάσπαρτα ανά την Ελλάδα Κέντρα εκπαίδευσης κοινωνικής υποστήριξης και κατάρτισης ΑμεΑ (ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ). Οι διοικήσεις τους από τον Σεπτέμβριο και μετά “θυσιάζουν” χρόνια προσφερόμενες υπηρεσίες λόγω αδυναμίας χρηματοδότησης.

Γιατρός έγραψε γυναικολογική εξέταση σε ...παπά!

Παρά τις καταγγελίες, εξακολουθεί να ασκεί το... «λειτούργημά» του ένας γιατρός του ΟΠΑΔ που έχει στείλει άνδρες (ακόμα και έναν παπά) για γυναικολογικού χαρακτήρα εξετάσεις, όπως για καρκίνο του μαστού και των ωοθηκών! Αυτό καταγγέλλουν συνάδελφοί του, με επιστολή που έστειλαν στις 15/3/2010 στον Επιθεωρητή Δημόσιας Υγείας και την οποία αποκαλύπτει η «Ελευθεροτυπία».

Τον άφηναν να σαπίζει από την αρρώστια του

Στην τραγική κατάσταση, όπως αυτή απεικονίζεται στη φωτογραφία, βρήκαν φιλόζωοι στη Ρόδο τον σκυλάκο, που τον ονόμασαν Λάζαρο. Το ζώο δεν μπορούσε ούτε στα πόδια του να σηκωθεί από την αδυναμία, ενώ στον λαιμό ήταν περασμένο δύο φορές ένα σύρμα 

ΕΙΣΤΕ ΜΑΣΟΝΟΣ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ???



Κύριε Παπανδρέου, είστε Μασόνος???


Η απορία σχεδόν όλων των ελλήνων, εκφράζεται πλέον μέσα από μία φράση που απευθύνεται προς τον πρωθυπουργό της χώρας

Αυστηρές ποινές για τους φοροφυγάδες

 

Αυστηρές ποινές για τους φοροφυγάδες προβλέπονται στο νέο φορολογικό νοµοσχέδιο που θα κατατεθεί σήµερα στη Βουλή

Φυλακή 20 χρόνια και Αυτόφωρο για φοροδιαφυγή



Tο νέο φορολογικό  νοµοσχέδιο έφερε προς  συζήτηση στο χθεσινό  Υπουργικό Συµβούλιο  ο υπουργός Οικονοµικών  Γιώργος Παπακωνσταντίνου  όπου και εγκρίθηκε και  αναµένεται να κατατεθεί  σήµερα στη Βουλή
Στη φυλακή µέχρι20 χρόνια θα µπαίνουν οιφοροφυγάδες για µεγάλα ποσά, της κατηγορίας του κακουργήµατος, σύµφωνα µε το νέο φορολογικόνοµοσχέδιο που εγκρίθηκε χθες από το Υπουργικό Συµβούλιο και αναµένεται να κατατεθεί σήµερα στη Βουλή. Σήµερα η αντίστοιχη ποινή είναι µέχρι 10 χρόνια.

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Ο ΝΕΝΕΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΝΗΣΙΩΝ



ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ:ΤΑΣΣΕΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ!

Αναφορά στα κλεμμένα κειμήλια από τους Βούλγαρους έκανε ο Αρχιεπίσκοπος

Αναφορά στα κλεμμένα από τους Βουλγάρους κειμήλια της Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου, έκανε ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, κατά την επίσκεψή του στο βυζαντινό μοναστήρι.
Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος δήλωσε «συγκλονισμένος» για το μέγεθος της καταστροφής, από την πυρκαγιά του περασμένου Δεκεμβρίου, μέσα από την οποία όμως, «αποδείχθηκε η αγάπη αρχών και κόσμου για τη μονή», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

Εκκλησία της Ελλάδος Εκδίδει εγκύκλιο για την Επανάσταση του ΄21

Φωτογραφία από προηγούμενη Ιερά Σύνοδο.
Νέα εγκύκλιο «Προς το Λαό», που αυτή τη φορά θα αναφέρεται στην Επανάσταση του 1821, αποφάσισε να εκδώσει η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, παρεμβαίνοντας στην ανάγνωση και τη μελέτη της Ιστορίας, με αφορμή και το θόρυβο που ξέσπασε από την προβολή του ντοκιμαντέρ για το 1821 από τον τηλεοπτικό σταθμό «Σκάι».

ΠΑΛΛΑΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΕ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ "ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ" ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΚΑΙ





ΘΑΡΡΑΛΛΕΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΑΤΡΩΝ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΣΤΟΝ Πρωθυπουργόν τῆς Ἑλλάδος

ΤV του blog μας

Στείλτε και τα δικά σας video που θέλετε να προβάλουμε!! ΣΤΗΝ ΤV του blog μας

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φίλους μας πως μπορούν να συμμετέχουν ενεργά και να αναρτήσουν στο blogspot τα δικά τους θέματα στην δεξιά πλευρά μας στέλνετε το emeil με το θέμα και ανεβαίνει στο κοινό κάντε το blogspot δυναμικό με την συμμετοχή όλων μας εφόσον μας ενδιαφέρει να ενημερώνουμε δυναμικά τον κόσμο .http://fwnhgr.blogspot.com/

Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ TAHRIR

Το είδαν στο MSNBC!
Είναι η πλατεία Ταχριρ στην Αίγυπτο.
Tο τι είναι , είναι μία άλλη υπόθεση...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Οι αρχαίοι Βρετανοί έτρωγαν τους νεκρούς τους

Οι αρχαίοι Βρετανοί έτρωγαν τους νεκρούς τους και έφτιαχναν κύπελλα από τα κρανία τους, σύμφωνα με νέα έρευνα που δημοσιεύθηκε χθες Τετάρτη.
 Οι ερευνητές του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου ανακάλυψαν στη νότια Αγγλία ανθρώπινα οστά ηλικίας 15.000 ετών τα οποία έφεραν σημάδια κανιβαλισμού, καθώς και κρανία τα οποία είχαν μετατραπεί σε κύπελλα

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος «Aλλοι μας χρωστάνε, όχι εμείς»

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος επισκέφθηκε χθες
το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού
της μητρόπολης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως.


«Μάλλον μας χρωστάνε άλλοι και όχι εμείς». Με αυτό τον τρόπο επέλεξε να απαντήσει από τις Σέρρες ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος σε όσους αντιτίθενται στην μισθοδοσία των κληρικών από το κράτος.

Η1Ν1 Στους 74 οι νεκροί από τη γρίπη .

Η σύσταση των ειδικών παραμένει για
άμεση επικοινωνία με τον γιατρό, 
εφόσον συμπτώματα όπως ο υψηλός πυρετός
επιμένουν περισσότερο από δύο ημέρες
















Στους 74 ανέρχονται οι νεκροί από τη γρίπης που οφείλεται στον ιό Η1Ν1, σύμφωνα με την τελευταία επίσημη καταγραφή του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Μέσα Μεταφοράς

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις στα μέσα μαζικής μεταφοράς, παρά το γεγονός ότι το νομοσχέδιο του υπουργείου ψηφίστηκε από τη Βουλή. Οι εργαζόμενοι στα μπλε λεωφορεία συνεχίζουν με στάσεις εργασίας από την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου.

Τούρκοι στην ηλεκτροδότηση των ελληνικών νησιών

Αντί να εκμεταλλευτεί η Ελληνική Κυβέρνηση του ΓΑΠ τον ήλιο και τον αέρα των Ελληνικών νησιών βρήκαμε την εύκολη λύση, να πάμε στην Τουρκία που είναι δίπλα.
Δεν είναι πιο λογικό να “πέσουν” χρήματα, από τα κοινοτικά προγράμματα, στις περιφέρειες Νοτίου και Βορείου Αιγαίου ώστε να δούνε ανάπτυξη και οι ξεχασμένοι Έλληνες…;

ΑΝΑΒΡΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ απιστευτο

Tο πλουσιοτερο χωριο στον κοσμο με 0% ανεργια, δωρεαν θερμανση και δωρεαν ρευμα.
ΑΝΑΒΡΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Ο Ιερώνυμος «αφορίζει» την κάρτα του Πολίτη - Η στάση του κ. Ιερώνυμου εξελίσσεται σε «πονοκέφαλο» για την κυβέρνηση

Αλλάζει πλεύση ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών, δείχνοντας ότι είναι διατεθειμένος να «σκληρύνει» τη στάση του. Ακούγοντας τις φωνές της συντηρητικής πτέρυγας της ιεραρχίας, ο κ. Ιερώνυμος κάνει για πρώτη φορά μια δήλωση… αναμονής, για ένα θέμα που «καίει» την Εκκλησία: Την κάρτα του Πολίτη, για την οποία λέει ότι διατηρεί επιφυλάξεις και θα μιλήσει εν καιρώ.

ΠΩΛΗΤΗΡΙΟ Η ΩΡΑΙΑ ΕΛΛΑΣ. ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ........

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΠΑΤΡΙΣ
Είναι ο τίτλος βιβλίου που έγραψε ο Κυριάκος Διακογιάννης. Το βιβλίο γράφτηκε στα 1977, αλλά ο τίτλος είναι επίκαιρος και σήμερα μετά από 33 χρόνια. Είναι επίκαιρος διότι με κάθε μέσο και τρόπο επιχειρείται και μέχρι σήμερα επιτυγχάνεται με απόλυτη επιτυχία το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. Μιας περιουσίας που χτίστηκε με τον ιδρώτα και το αίμα του Ελληνικού λαού.

Απεργία αύριο στο ALTER

H Ένωση Συντακτών ανακοίνωσε την προκήρυξη 24ωρης απεργίας αύριο στο Alter. Αναλυτικά η ανακοίνωση : "Παρά τις επανειλημμένες διαμαρτυρίες, καταγγελίες και την πραγματοποίηση προειδοποιητικής 24ωρης απεργίας, η εργοδοσία του «ALTER» εξακολουθεί να αρνείται την καταβολή των δεδουλευμένων και την τήρηση όλων των όρων των ΣΣΕ.

Θα απαγορεύσουν ορθόδοξο φόρουμ εάν συμμετάσχει ο Μητροπολίτης Αμφιλόχιος

Με απαγόρευση της διεξαγωγής της περιφερειακής ορθόδοξης συνέλευσης απειλούν οι Αρχές της κροατικής πόλης Ντουμπρόβνικ, εάν σε αυτή συμμετάσχει ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου και Παραθαλλασίας κ. Αμφιλόχιος.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο λόγος της απαγόρευσης είναι μια σειρά ομιλιών που πραγματοποίησε ο Μητροπολίτης Αμφιλόχιος τον Ιανουάριο, για τις οποίες οι μουσουλμάνοι τον κατηγόρησαν για υποκίνηση θρησκευτικού μίσους.

Σε επιφυλακή για τη νέα γρίπη

Επτακόσιες πενήντα μονάδες εντατικής θεραπείας στα δημόσια, στρατιωτικά και ιδιωτικά νοσοκομεία βρίσκονται σε...
 ετοιμότητα για αν υποδεχθούν εάν χρειαστεί τα σοβαρά περιστατικά της νέας γρίπης, που αναμένεται να εκδηλωθούν τις επόμενες εβδομάδες.

"Μιλάω όταν πρέπει, όμως αν η πατρίδα μου ζητήσει να δώσω τη ζωή μου θα το κάνω" είπε ο Μακαριώτατος στην τελετή θεμελίωσης του ξενώνα φιλοξενίας συνοδών ασθενών στη Θεσσαλονίκη





Τον ξενώνα φιλοξενίας συνοδών καρκινοπαθών που θα κατασκευαστεί στη Θεσσαλονίκη από την Εκκλησία της Ελλάδος θεμελίωσε σήμερα το πρωί ο Μακαριώτατος, παρουσία του Σεβ. Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμου, πολλών ιεραρχών και των αρχών της πόλης.Ο ξενώνας "Θεοξένια" θα κατασκευαστεί δίπλα από το Θεαγένειο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο και το κόστος των 1,8 εκ. ευρώ θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου από τις κεντρικές οικονομικές υπηρεσίες της Ιεράς Συνόδου.

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ή ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ;

 
 
Η ΑΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ
ΟΠΩΣ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΙΩΑΝΝΗ ΑΝΤ. ΤΣΑΝΗ 
ΤΕΩΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟ 
6 λόγοι για τους οποίους αξίζει να πεις ΟΧΙ
στην «Κάρτα του Πολίτη» (ΚτΠ)
και την «Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση»

Ομολογία Στρος Καν: «Αποτύχαμε»...!

Ο Γενικός Διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ Στρος Καν παραδέχθηκε ότι το χρηματοπιστωτικό του ίδρυμα είδε τις οικονομικές και δημοσιονομικές του προβλέψεις να αποτυγχάνουν από την παγκόσμια κρίση, και υποσχέθηκε να βελτιώσει τον τρόπο που εκπονούνται.

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Σταγών Σεραφείμ «Είναι θέμα ζωής του Έθνους η σωστή λειτουργία της Εκκλησίας»


«Θα ερημώσουν οι εκκλησίες και δεν θα υπάρχουν ιερείς για να πραγματοποιήσουν τα Μυστήρια και τις Λειτουργίες αν δεν αλλάξει στάση η κυβέρνηση και εξαιρέσει από τον Νόμο περί προσλήψεων το 5 προς 1 και στην εκκλησία» δηλώνει με πικρία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων.
Μιλώντας χθες δια του Ρ. Σταγών ο Μητροπολίτης κ. Σεραφείμ ανέφερε πως ήδη η Ιεραρχία της Εκκλησίας συνεδρίασε εκτάκτως και απέστειλε προς τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Ραγκούση επιστολή ζητώντας να εξαιρεθεί η πρόσληψη ιερέων από αυτή την ρύθμιση.