Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Όλοι αυτοί οι εχθροί της Εκκλησίας που φωνασκούν, περί δήθεν εξόδων του κράτους χάριν της Εκκλησίας, και για την "μεγάλη" Εκκλησιαστική περιουσία που δήθεν δεν την εκμεταλλεύεται ο λαός, ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ την αλήθεια, που είναι πολύ διαφορετική από τις   απαιτήσεις τους.

MHΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΑΡΥΟΦΥΛΛΙ????


Στο πλαίσιο της γενικευμένης επίθεσης κατά θεσμών και αξιών στην Ελλάδα, έχουν ενταθεί τον τελευταίο καιρό οι προκλήσεις κατά της Εκκλησίας (κληρικών και λαϊκών).
Κάθε μέλος της Εκκλησίας (κληρικός η λαϊκός) έχει το δικαίωμα αλλά και την υποχρέωση να υπερασπίσει τα όσια και τα ιερά του και να ξεκαθαρίσει μερικά πράγματα.

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

EKKΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ-ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΚΛΗΡΙΚΩΝ



Το θέμα των σχέσεων Εκκλησίας - Κράτους έχει έρθει αρκετές φορές στη δημοσιότητα τις τελευταίες δεκαετίες.

Επανέρχεται και στις ημέρες μας και σε συνδυασμό με την παρούσα οικονομική - και όχι μόνο - κρίση ακούγονται και γράφονται πολλές απόψεις, άλλες επωνύμως και άλλες ανωνύμως.
Τα όσα θα αναφερθούν στο παρόν άρθρο, εκφράζουν την άποψη του γράφοντος και μόνο και παρατίθενται προς προβληματισμό.

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Αχαϊα: Κάτοικοι χωριού βγήκαν με καραμπίνες εναντίον διαρρηκτών!

Μετά τους κατοίκους χωριού στην Ηλεία, το νόμο στα χέρια τους πήραν και οι κάτοικοι στον Κρίνο Αχαϊας...

Όλα άρχισαν, σύμφωνα με το dete.gr, όταν τέσσερα άτομα προσπάθησαν να διαρρήξουν την εκκλησία του χωριού αλλά και ένα μίνι μάρκετ. Οι κάτοικοι βγήκαν με καραμπίνες και άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα για να φοβίσουν τους δράστες, ενώ τελικά ο ένας συνελήφθη.

8 νέοι θάνατοι σήμερα από τον Η1Ν1 - Συνολικά 108 οι νεκροί

Άλλοι οκτώ άνθρωποι έχασαν σήμερα τη ζωή τους από τον ιό Η1Ν1, που βρίσκεται πλέον σε πλήρη έξαρση σε ολόκληρη τη χώρα και αναμένεται να τεθεί σε ύφεση μετά τα μέσα Μαρτίου.

Θεσσαλονίκη : Διευθυντής πολεοδομίας με καταθέσεις 27 εκατομμυρίων ευρώ!

- Καταγγελίες για χρηματισμό και έκδοση παράνομων οικοδομικών αδειών
- Πως εξαφανίστηκαν πρόστιμα  εκατομμυρίων ευρώ για αυθαίρετες κατασκευές
- ''Ανοίγουν'' τους λογαριασμούς και άλλων στελεχών σε πολεοδομίες της Θεσσαλονίκης

Χάκερ ''έσπασε'' αρχεία προσωπικών δεδομένων εκατομμυρίων ελλήνων και εταιρειών κολοσσών

- Με τη σύλληψη του αποκαλύφθηκε τεράστιο κύκλωμα ηλεκτρονικών μπράβων
- Στα ''χέρια'' τους οι αριθμοί των τραπεζικών λογαριασμών-πιστωτικών καρτών μας και τα ΑΦΜ
- Με την ομάδα του ''έσπασαν'' και αρχεία εταιρειών τηλεπικοινωνιών και αυτοκινητοβιομηχανιών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

ΣΟΚ:ΚΑΤΕΛΗΦΘΗ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ-ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!

ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ,ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ"!

Πάνω από 3.000 ισλαμιστές μουσουλμάνοι άλωσαν σήμερα την πλατεία του Συντάγματος με την ΠΛΗΡΗ ΚΑΛΥΨΗ της Αστυνομίας για να "γιορτάσουν" την γέννηση του Μωάμεθ.

Mετα μας λενε ρατσιστες ιδου τα κατορθωματα τους

ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ. . ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΑΛΙΟΡΑΤΣΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.!!!

Ναός της Αναστάσεως ΣΟΒΑΡΟ κίνδυνο από καταπονήσεις

ΣΟΒΑΡΟ κίνδυνο από καταπονήσεις, σαθρά υλικά που καταρρέουν και σεισμικές δονήσεις αντιμετωπίζει ο Ναός της Αναστάσεως,το παλαιότερο μνημείο της χριστιανικής ιστορίας που λειτουργεί αδιαλείπτως επί 1.676 έτη.

Ως 80.000 μόνιμες θέσεις εργασίας προανήγγειλε ο Κουτρουμάνης

ΕΛΑ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΑΚΑ!! ΔΙΩΞΑΤΕ 300.000 ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ 80.000.!!!! ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΒΟΛΕΨΕΤΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ 267 ΑΤΟΜΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ??? ΔΙΟΤΙ 267χ 300 =80.100 ... ΟΚ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ . ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ
 

Την κατάθεση νομοσχεδίου που θα θεσμοθετεί 70.000 έως 80.000 μόνιμες θέσεις εργασίας, προανήγγειλε από το βήμα της Βουλής, ο αναπληρωτής υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κουτρουμάνης.

ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ - ΤΗ ΓΑΖΑ - ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΔΗ ΠΡΟΚΑΘΗΜΕΝΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2008!! ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ!

«Ένας οπλισμένος Ισραηλινός αστυνομικός με συνόδευσε μέχρι την πόρτα του κελιού του κ. Ειρηναίου, το οποίο ήταν περιτριγυρισμένο με σιδερένια κάγκελα εμποδίζοντας οποιαδήποτε πρόσβαση στον εσωτερικό χώρο. Η όλη εικόνα σου έδινε την αίσθηση ότι βρισκόσουν σε κάποια φυλακή. Όταν άνοιξε η καγκελόπορτα, εισήλθαμε σε μία μικρή αυλή που οδηγούσε στην πόρτα του κελιού.