Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Αχαϊα: Αποκλεισμένοι δρόμοι και χωριά - Κλειστά τα σχολεία!

Προβλήματα προκαλεί η κακοκαιρία και στην Αχαΐα, στα ορεινά της οποίας η χιονόπτωση είναι έντονη, ενώ ισχυροί  άνεμοι πνέουν στα πεδινά...

χωρίς ωστόσο μέχρι αυτή την ώρα και σύμφωνα με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρας να υπάρχει απαγορευτικό απόπλου για τα πλοία από το λιμάνι της Πάτρας, ενώ ανοικτή είναι η πορθμειακή γραμμή Ρίου - Αντιρίου.

Από Παρασκευή η πλήρης αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στις Σποράδες – Ποιες περιοχές δεν έχουν ρεύμα

Στις Σποράδες εντοπίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα ηλεκτροδότησης. Σταδιακά, τα προβλήματα θα αρχίσουν να αποκαθίστανται από το βράδυ της Τρίτης.

Από το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας, εκτός από τις Σποράδες, πολλές περιοχές της Βόρειας Αττικής αλλά και της Εύβοιας έχουν βυθιστεί στο σκοτάδι. Η ΔΕΗ, με επίσημη ανακοίνωσή της, τονίζει πως η κατάσταση όσον αφορά στις διακοπές ηλεκτροδότησης εξαιτίας της κακοκαιρίας παραμένει, σε γενικές γραμμές, ίδια με αυτήν που επικρατούσε το πρωί.

Τα δικαιώματα των εργαζομένων που δεν πήγαν στην εργασία τους λόγω κακοκαιρίας

Η εγκύκλιος την οποία υπογράφει ο ειδικός γραμματέας του ΣΕΠΕ κ. Μιχάλης Χάλαρης εκδόθηκε με αφορμή τα έντονα καιρικά φαινόμενα...

"Έσφαξε" τον εαυτό του με 20 μαχαιριές

Το νεαρό άνδρα βρήκε αιμόφυρτο μέσα στο σπίτι τους, στην περιοχή Καλαμάκι , η σύζυγός του, γύρω στις 10 το πρωί...  Ο 28χρονος ήταν σοβαρά τραυματισμένος έχοντας είκοσι μαχαιριές στο λαιμό, στο θώρακα και στην κοιλιά.  Η σύζυγός τρομοκρατημένη από το θέαμα κάλεσε άμεσα ασθενοφόρο και ο νεαρός άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ώρα μηδέν για την ελληνική οικονομία – Η Αμερικανική παρέμβαση

- Γιγαντώνεται η μαύρη τρύπα του προυπολογισμού – Εφιαλτική υστέρηση στα έσοδα
- Μίνι κραχ με πτώση 3,81% στο Χρηματιστήριο – Τα spreads θυμίζουν ..Καστελλόριζο με ημερήσια απόδοση σχεδόν 13%.
- Πληροφορίες για εσπευσμένη συνάντηση του Τρισέ με τον Αμερικανό και τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών για την Ελλάδα

46χρονος θύμα κλοπής από οικογενειακό του φίλο

46χρονος στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης είχε πέσει θύμα κλοπής από 31χρονο οικογενειακό του φίλο, ο οποίος μαζί με συνομήλικο συνεργό του, έμπαινε στο σπίτι του και του αφαιρούσε κοσμήματα και χρήματα. Οι δράστες έχοντας στα χέρια τους αντικλείδι του διαμερίσματος είχαν διαρρήξει το σπίτι του 46χρονου δύο φορές μέχρι τώρα. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί Εισαγγελέα Θεσσαλονίκης.

«Παίκτης ρίχνει κάτω γυμνό εισβολέα και αποβάλλεται…»

Δείτε το απολαυστικό βίντεο
Μεγάλες στιγμές έζησαν οι λιγοστοί οπαδοί που παρακολούθησαν την αναμέτρηση της Havant & Waterlooville με την Dorchester Town για την Conference South της Αγγλίας. Το παιχνίδι της 6ης κατηγορίας της Αγγλίας απέκτησε ξαφνικό ενδιαφέρον, όταν στον αγωνιστικό χώρο εισέβαλε ένας 20άρης, φορώντας μόνο ένα μαγιό τύπου… Borat, μια σγουρή περούκα και τα παπούτσια του, με την απαραίτητη άσπρη κάλτσα!

Τραυματίσθηκε οδηγός στα Τέμπη – Αποκολλήθηκε τμήμα βράχου και χτύπησε το Ι.Χ του

Τμήμα βράχου που αποκολλήθηκε στα Τέμπη τραυμάτισε οδηγό Ι.Χ που εκείνη την ώρα διερχόταν από το σημείο. Το τμήμα του βράχου χτύπησε το παρμπριζ του αυτοκινήτου και τον τραυμάτισε ελαφρά,ενώ ο οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λάρισας για να του γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις. Η Τροχαία δεν επιτρέπει τη διέλευση σε φορτηγά, καθώς στο σημείο το οδόστρωμα είναι ολισθηρό εξαιτίας της χιονόπτωσης.

Χωρίς ρεύμα οι Σποράδες – Έπεσε πυλώνας της ΔΕΗ

Χωρίς ρεύμα παραμένουν τα νησιά των Σποράδων από χθες το βράδυ. Η διακοπή στην ηλεκτροδότηση έχει ξεπεράσει τις 10 ώρες, ενώ η ΔΕΗ αναφέρει ότι αυτή οφείλεται πυλώνα που έπεσε. Η προσπάθεια γίνεται πολύ δυσκολότερη εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών, ενώ δεν αναμένεται η βλάβη να επιδιορθωθεί πριν το βράδυ. Και πάλι όμως η ηλεκτροδότηση θα είναι μερική.

Δραματικοί τόνοι από Παπανδρέου – Δείχνει πρόωρες κάλπες

Δραματικοί οι τόνοι από το Γ.Παπανδρέου στο έκτακτο και άτυπο διευρυμένο υπουργικό Συμβούλιο χθες, στο οποίο συμμετείχαν και στελέχη που έχουν την ευθύνη του κομματικού μηχανισμού. Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν μετά το τέλος της συνεδρίασης, η συλλογιστική στην οποία βαδίζει η Ελλάδα προς την έκτακτη Σύνοδο και προς το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο είναι αυτή της «λύσης πακέτο», με ότι αυτό σημαίνει και συνεπάγεται.