Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Η σειρά παρέλασης των πληρωμάτων

παρέλασης των πληρωμάτων

Πατρινού Καρναβαλιού

θα παίξουν μουσική… γυμνόστηθες!

Η ΒΑΝΕΣΑ ΚΑΙ Η ΕΛΙΝΑ ΜΠΕΚΑΚΟΥ, ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ CLUB 
Η Βανέσα και η γνωστή από πρόσφατο τηλεπαιχνίδι, Ελίνα Μπεκάκου, έρχονται να παίξουν μουσική το τριήμερο 4-5-6 Μαρτίου, στο club «Bijoux», της οδού Σαχτούρη! Μάλιστα όπως μάθαμε οι δύο δημοφιλείς από τα reality show women... θα κάνουν και εμφάνιση γυμνόστηθες!

Έξω η πρέζα από τα Εξάρχεια

Αγανακτισμένοι κάτοικοι της περιοχής των Εξαρχείων μη μπορώντας να αντέξουν άλλο την κρατική αδιαφορία στο θέμα των τοξικομανών και των εμπόρων που κυριολεκτικά είχαν κάνει κατάληψη στην οδό Στουρνάρη και τα γύρω στενά, πήραν την κατάσταση στα χέρια τους και τους έδιωξαν από την περιοχή.

Στον ανακριτή άλλοι τρεις για την υπόθεση "μπράβων"

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ PATRA TV


Ενώπιον του ανακριτή Πατρών για να απολογηθούν οδηγούνται σήμερα άλλα τρία άτομα που κατηγορούνται ως μέλη της εξαμελούς εγκληματικής οργάνωσης που εξαρθρώθηκε την περασμένη Τρίτη από άνδρες της Ασφάλειας Πάτρας. Χθες απολογήθηκαν οι τρεις πρώτοι οι οποίοι αφέθησαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.






«ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ»: Κούλουμα… στα διόδια του Ρίου

Σειρά δράσεων το τριήμερο του Καρναβαλιού, με αποκορύφωμα το άνοιγμα των διοδίων του Ρίου, προγραμματίζουν οι τοπικές επιτροπές του κινήματος «Δεν πληρώνω».

ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΕ... γιατί του επιτέθηκε σεξουαλικά

Συγκλονισμένη η κοινωνία της Πέλλας από την άγρια δολοφονία. Ο δράστης κατακρεούργησε έναν 56χρονο που προσπάθησε να του επιτεθεί σεξουαλικά.

Διαρρήκτες πυροβόλησαν 24χρονο

ΠΡΕΒΕΖΑ:
Οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν ενώ ο νεαρός οδηγήθηκε στο νοσοκομείο.
Το βράδυ της Πέμπτης δύο άγνωστοι διέρρηξαν σπίτι στην περιοχή Κανελλάκι, στην Πρέβεζα.

Αντιδράσεις για το "εκκλησιαστικό" θέμα του κρυμμένου θησαυρού

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για το θέμα του πληρώματος 94 (στον κρυμμένο θησαυρό) που έστελνε τους καρναβαλιστές... στην εκκλησία! Δείτε το ρεπορτάζ από το Patra Tv
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Έρχεται "μαχαίρι" στις φοροαπαλλαγές - Στην πρώτη γραμμή ακίνητα και επιχειρήσεις

- Στο στόχαστρο 980 φοροαπαλλαγές που αφορούν 900 κατηγοριές φορολογουμένων
- Βασει του μνημονίου νομοσχέδιο που θα κατατεθεί το Σεπτέμβριο θα ορίσει ποιές θα σωθούν
- Στόχος του κράτους η εξοικονόμηση πέντε δισ. ευρώ

Ξέρουν τους δολοφόνους των δύο αστυνομικών



- Οι δυο πήραν άδεια απ' τη φυλακή και δεν επέστρεψαν ποτέ
- Σε διαρκή ετοιμότητα τα ΕΚΑΜ για επέμβαση
- Ζήτημα τιμής για την ΕΛ.ΑΣ. τους αναζητούν όλες οι υπηρεσίες

Ο θάνατος πέρασε “ξυστά”

Είναι ψυχρός δολοφόνος, έχει “χάρισμα” στη στόχευση και παγωμένο αίμα. Ο ένας από τους δράστες στου Ρέντη κατάφερε να “χτυπήσει” 4 αστυνομικούς

Το κράνος ενός από τους αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ. που ευτυχώς δεν τραυματίστηκε δείχνει, μεταξύ άλλων, το μέγεθος της φονικής μάχης.

Τούρκοι αγοράζουν σαν τρελλοί οικόπεδα και σπίτια στην Ελλάδα – Θέλουν ακόμα και νησιά

Έχουν πολλαπλασιαστεί το τελευταίο καιρό οι αφίξεις στη χώρα μας επιχειρηματιών από την Τουρκία που έχουν βάλει στο στόχαστρο τους ''φιλέτα'' σε τουριστικές περιοχές.

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:ΤΑ ΜΑΤ ΕΡΙΞΑΝ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΝΕΚΡΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ!











VIDEO-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:

Άγρια κακοκαιρία από την Κ. Δευτέρα - Θα χιονίσει ακόμα και στο Σύνταγμα! Εκτακτο δελτίο της ΕΜΥ

- Θα χιονίσει ακόμα και στα νησιά! - Οι άνεμοι θα φτάσουν τα 10 μποφορ
- Στην Αττική θα χιονίσει από το βράδυ της Τρίτης
- Οδηγίες από την Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας
- Τι δηλώνει στο Newsit o Διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου της ΕΜΥ

το νέο iPad 2″

Με πολλά νέα χαρακτηριστικά και σχεδίαση εμφανίστηκε το νεό iPad 2! O Steve Jobs παρουσίασε το νέο iPad 2 στο επίσημο event της Apple.

Φρίκη στις ΗΠΑ! Τα πτώματα δύο παιδιών βρέθηκαν σε πεταμένες βαλίτσες


«Πάει και το επίδομα ανεργίας…»

Έχουν εκτροχιαστεί τελείως…Στο στόχαστρο των τροικανών τώρα μπαίνει και το ταμείο ανεργίας! Η βόμβα μεγατόνων έσκασε όταν, ο Όλι Ρεν ρωτήθηκε από τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Χουντή να διευκρινίσει τι σημαίνει η δέσμευση στο πλαίσιο του Μνημονίου για εξοικονόμηση 500 εκ ευρώ από επιδόματα ανεργίας.
Απάντησε λοιπόν πως θα εξοικονομηθούν τα χρήματα αυτά καθώς θα γίνει έλεγχος των περιουσιακών στοιχείων και των εισοδημάτων βάσει των οποίων χορηγούνται τα επιδόματα ανεργίας.

Λιβύη: Συνελήφθησαν Ολλανδοί πιλότοι – Πραγματοποιούσαν επιχείρηση αερομεταφοράς


Τώρα όλοι κλαίνε...Γιατί;

Γράφει ο Αρτέμιος ΚυδωνάκηςΚάποιοι θλιμμένοι υποκριτές θα έπρεπε να γελάνε...!Επί δεκαετίες βρίζουμε αυτά τα παιδιά που μας προστατεύουν..
Τους λέμε ‘μπάτσους – γουρούνια-δολοφόνους’…
Τους ανταμείβουμε με ψίχουλα..
Οι αστυνομικοί δεν τολμούν να σηκώσουν το όπλο τους να προστατευθούν..: Τους βγάζουμε σε όλα τα κανάλια..
Δεν τολμάνε να πυροβολήσουν..: Τους σέρνουμε στα δικαστήρια..

Ο καιρός το Σάββατο στην Πάτρα

Νεφώσεις αναμένουμε το Σάββατο στην Πάτρα οι οποίες κατά περιόδους θα είναι πιο αυξημένες και υπάρχουν πιθανότητες για λίγες τοπικές βροχές κυρίως τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες-νοτιοανατολικές διευθύνσεις φτάνοντας το πολύ τα 4 Beaufort.

Η θερμοκρασία χωρία αξιόλογη μεταβολή θα κυμανθεί από 7 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ (4/3/11)

«Bαθμιαία μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός κατά τη διάρκεια της Δευτέρας (7-3-2011) με κύρια χαρακτηριστικά την αισθητή πτώση της θερμοκρασίας και τις χιονοπτώσεις όχι μόνο στα ορεινά, αλλά και σε πεδινές περιοχές αρχικά της βαρείας χώρας και μέχρι το βραδύ και της κεντρικής. Χιονοπτώσεις προβλέπονται και στις νησιώτικες

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Αφγανοί μαχαίρωσαν Ελληνίδα στον Άγιο Παντελεήμονα

ΕΚΤΑΚΤΟ
Πριν από λίγη ώρα 3 Αφγανοί επί της οδού Αλκαμένους στον Άγιο Παντελεήμονα χτύπησαν και έκλεψαν τη τσάντα μια ηλικιωμενης γυναίκας. Η ηλικιωμένη άρχισε να καλεί σε βοήθεια και στο σημείο έσπευσαν δύο Συναγωνίστριες ακούγοντάς την. Ακολούθησε πάλη μεταξύ τους, οι δύο Ελληνίδες κατώρθωσαν να πάρουν πίσω τη τσάντα της ηλικιωμένης αλλά ο ένας εκ των Αφγανών έριξε κάτω τη μια αντιστεκόμενη και τη μαχαίρωσε 3 φορές στα χέρια ενώ οι υπόλοιποι ξέφυγαν.

ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ;
ΩΣ ΠΟΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ;
ΣΠΕΥΔΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ.
ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ.

πηγη

"Οι δολοφονημένοι αστυνομικοί έμειναν αβοήθητοι γιατί τα περιπολικά φύλαγαν ποδοσφαιριστες"

 Σοβαρότατες καταγγελίες που αφήνουν έκθετη την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. έκανε ο πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Αττικής σχετικά με την δολοφονική επίθεση που δέχθηκαν χθες βράδυ οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ. Ο Γιάννης Μακρής μιλώντας στους....δημοσιογράφους έξω από το κτίριο της ΓΑΔΑ κατήγγειλε πως οι μοτοσυκλετιστές της ομαδας ΔΙΑΣ δεν ενισχύθηκαν από συναδέλφους τους και περιπολικά παρότι το ζήτησαν για τις ανάγκες της επιχείρησης, επειδή την ώρα εκείνη βρίσκονταν σε υπηρεσία φύλαξης "ποδασφαιριστών και αθλητικών παραγόντων" τους οποίους ο πρόεδρος των αστυνομικών χαρακτήρισε στόχους πέραν πάσης λογικής.


πηγη:

Αύριο η κηδεία του αστυφύλακα Σκυλογιάννη στα Τρίκαλα, θρήνος στην Πόλη

Συγκλονισμένη παραμένει η Τρικαλινή κοινωνία από τη δολοφονία του 22χρονου αστυνομικού Γεώργιου Σκυλογιάννη χθες στου Ρέντη..

Ανοίγουν για τους πολίτες τα στρατιωτικά νοσοκομεία - Δείτε ποιά είναι

Την κοινή υπουργική απόφαση που υπέγραψαν οι συναρμόδιοι υπουργοί Υγείας και Εθνικής Άμυνας.

'Oπως προβλέπεται στην κοινή υπουργική απόφαση, όλοι οι πολίτες αποκτούν πρόσβαση στα Στρατιωτικά Νοσοκομεία της...

 Αθήνας και της Θεσσαλονίκης (401 ΓΣΝΑ, 251ΓΝΑ, ΝΝΑ, 417 ΝΙΜΤΣ, 424 ΓΣΝΕ).

Κοροϊδία η ενέργεια του Κωτσόβολου για την αγορά κινητών

Αυτόν τον καιρό όλες οι εταιρίες που διατηρούν καταστήματα ψάχνουν πανικόβλητες να βρουν τρόπους να φέρουν ανθρώπους στα καταστήματα.
Αυτό στην πώληση είναι το παν. Φέρε τον άνθρωπο στο μαγαζί (αυτό είναι το πιο δύσκολο) και μετά εκείνος πιθανότατα θα αγοράσει κάτι.

ΠΩΣ ΔΙΑΛΥΕΙΣ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ...

    Την  προηγουμενη Τετάρτη γίναμε μάρτυρες για πολλοστή φορά εκτεταμένων επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας ανάμεσα σε μέλη του αντιεξουσιαστικού-αναρχικού χώρου και ανδρών της αστυνομίας. Το αποτέλεσμα; Να διαλυθεί μια ακόμη μεγαλειώδης πορεία σε όγκο και παλμό, στην οποία, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, οι διαδηλωτές ξεπέρασαν τους 100.000.

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Εκκλησία και Πολιτεία - Μισθοδοσία Κληρικών


Κείμενο του Αρχιμανδρίτου π. Πέτρου Μποζίνη
εφημερίου στον Ι. Ν. Αγ. Ιωάννου του Θεολόγου Freiburg Γερμανίας.
(Φυσικός - Ραδιοηλεκτρολόγος – Msc Θεολογίας Υπ. Δρ. Παν/μίου Στρασβούργου)


Το θέμα των σχέσεων Εκκλησίας - Κράτους έχει έρθει αρκετές φορές στη δημοσιότητα τις τελευταίες δεκαετίες.
Επανέρχεται και στις ημέρες μας και σε συνδυασμό με την παρούσα οικονομική - και όχι μόνο - κρίση ακούγονται και γράφονται πολλές απόψεις, άλλες επωνύμως και άλλες ανωνύμως.

Γιατι αποδοκίμασαν οι Έλληνες φοιτητές τον Πάγκαλο; (Ελληνικοί υπότιτλοι)

αρα το ότι ως πράξη και μόνο το συγκεκριμένο γεγονός μας βρίσκει σύμφωνους, ωστόσο ο λόγος που έγινε προκαλεί αν μη τι άλλο απογοήτευση.

Τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών»


(Πρόκειται για κείμενα των Ιουδαίων (Illuminati-Πεφωτισμένων) τα οποία αποκαλύφθηκαν το 1902 από τον Ρώσο Σέργιο Νείλο. Αμέσως μετά την αποκάλυψή τους οι Εβραίοι αγόραζαν όλα τα αντίτυπα, και αφού είδαν ότι δεν πετύχαιναν στο σκοπό τους, άρχισαν να λένε - μέχρι της σήμερα - ότι αυτά είναι ψέματα και προέρχονται από τους εχθρούς τους! Όπως όμως θα δούμε, σχεδόν όλα τα πρωτόκολλα έχουν επαληθευθεί ή επαληθεύονται στις ημέρες μας!)