Τρίτη, 8 Μαρτίου 2011

«Παίκτης ρίχνει κάτω γυμνό εισβολέα και αποβάλλεται…»

Δείτε το απολαυστικό βίντεο
Μεγάλες στιγμές έζησαν οι λιγοστοί οπαδοί που παρακολούθησαν την αναμέτρηση της Havant & Waterlooville με την Dorchester Town για την Conference South της Αγγλίας. Το παιχνίδι της 6ης κατηγορίας της Αγγλίας απέκτησε ξαφνικό ενδιαφέρον, όταν στον αγωνιστικό χώρο εισέβαλε ένας 20άρης, φορώντας μόνο ένα μαγιό τύπου… Borat, μια σγουρή περούκα και τα παπούτσια του, με την απαραίτητη άσπρη κάλτσα!
Ο streaker, που ασφαλώς ήταν επηρεασμένος από το πνεύμα του καρναβαλιού, άρχισε να κόβει βόλτες ανενόχλητος, αφού οι μεσήλικες του προσωπικού ασφαλείας δεν έδειχναν μεγάλη διάθεση να τον κυνηγήσουν.
Τότε ανέλαβε δράση ο Ashley Vickers της Dorchester, που εκνευρισμένος από την αναμονή έτρεξε πάνω στο νεαρό φαρσέρ και τον έριξε κάτω με μια λαβή που θύμισε ράγκμπι! Βρήκε όμως τον μπελά του, γιατί ο διαιτητής εφάρμοσε τον κανονισμό κατά γράμμα και απέβαλε τον μέσο των φιλοξενούμενων, παρά τις διαμαρτυρίες του ίδιου, των συμπαικτών του, αλλά ακόμα και τον αντιπάλων ποδοσφαιριστών…
«Είμαι έκπληκτος! Νόμισα ότι έκανα χάρη στο προσωπικό ασφαλείας. Το μόνο που ήθελα ήταν να ακινητοποιήσω τον εισβολέα, για να συνεχιστεί το παιχνίδι. Οι άνθρωποι ασφαλείας, μάλιστα, με ευχαρίστησαν μόλις το έκανα. Μόνο ο διαιτητής το είδε διαφορετικά», είπε ο Vickers και συμπλήρωσε: «Ακόμα και ο πρόεδρος της αντίπαλης ομάδας, προσφέρθηκε να βγάλει έναν δικό τους παίκτη από το γήπεδο, θεωρώντας άδικη την αποβολή μου. Εκ των υστέρων συνειδητοποιώ ότι δεν έπρεπε να κάνω αυτό που έκανα, αλλά δεν μπορούσα να σκεφτώ κάτι τέτοιο από πριν».
Για την ιστορία, η Dorchester ηττήθηκε τελικά με 3-1, ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με 8 παίκτες, αφού υπήρξαν άλλες δύο αποβολές, χωρίς γι’ αυτές να ευθύνονται ημίγυμνοι σωσίες του Borat…
Δείτε το απολαυστικό βίντεο με τον γυμνό εισβολέα και το βίαιο «τάκλιν» του Vickers, που έκανε να του… φύγει η περούκα:


(www.sportena.com)


Δεν υπάρχουν σχόλια: