Σάββατο, 5 Μαρτίου 2011

Ο θάνατος πέρασε “ξυστά”

Είναι ψυχρός δολοφόνος, έχει “χάρισμα” στη στόχευση και παγωμένο αίμα. Ο ένας από τους δράστες στου Ρέντη κατάφερε να “χτυπήσει” 4 αστυνομικούς

Το κράνος ενός από τους αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ. που ευτυχώς δεν τραυματίστηκε δείχνει, μεταξύ άλλων, το μέγεθος της φονικής μάχης.


Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες ένα μόνο από τα όπλα των δραστών έκανε φονικές βολές. Και οι τέσσερις αστυνομικοί έχουν χτυπηθεί από το καλάσνικοφ.

Στοιχείο που δείχνει ότι ο κακοποιός που το κρατούσε είχε την ψυχραιμία να στοχεύσει, είχε συνεπώς και το δολοφονικό ένστικτο. Βρήκε στόχο εν μέσω μάχης, καθώς μπορεί να έβγαλε εκτός σίγουρα δύο αστυνομικούς με την πρώτη βολή, συνέχισε όμως να βρίσκει στόχο και όταν οι αστυνομικοί άρχισαν να ανταποδίδουν τα πυρά. Όλα αυτά εκτός από ψυχραιμία και δολοφονική διάθεση δείχνουν και εκπαίδευση στα όπλα. Φαίνεται ότι ο εν λόγω κακοποιός είναι το “όπλο” της εγκληματικής οργάνωσης.

Ευτυχώς για μια γυναίκα της ομάδας ΔΙΑΣ που οι σφαίρες πέρασαν πλάι της, αλλά κυρίως για τον άνδρα που φορούσε το κράνος της φωτογραφίας, ο δολοφόνος αστόχησε. Ο θάνατος πέρασε πλάι τους.

Ωστόσο σύμφωνα με “Το Βήμα” υπάρχουν κάποια στοιχεία πανικού στις κινήσεις των αστυνομκών από κει και μετά. Ένας αστυνομικός, που επέβαινε σε περιπολικό, μόλις είδε το εγκαταλελειμμένο τζιπ των δραστών με τα φιμέ τζάμια έριξε έναν πυροβολισμό, πιστεύοντας ότι οι δράστες του μακελειού ήταν ακόμη μέσα στο όχημα. Ένας άλλος έκανε το λάθος να κρατήσει στα χέρια του το καλάσνικοφ που άφησαν στο αυτοκίνητο οι δράστες με αποτέλεσμα να έχει καταστεί προβληματικός ο έλεγχος των αποτυπωμάτων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τώρα όλοι κλαίνε...Γιατί;

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: