Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ - ΤΗ ΓΑΖΑ - ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΔΗ ΠΡΟΚΑΘΗΜΕΝΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2008!! ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ!

«Ένας οπλισμένος Ισραηλινός αστυνομικός με συνόδευσε μέχρι την πόρτα του κελιού του κ. Ειρηναίου, το οποίο ήταν περιτριγυρισμένο με σιδερένια κάγκελα εμποδίζοντας οποιαδήποτε πρόσβαση στον εσωτερικό χώρο. Η όλη εικόνα σου έδινε την αίσθηση ότι βρισκόσουν σε κάποια φυλακή. Όταν άνοιξε η καγκελόπορτα, εισήλθαμε σε μία μικρή αυλή που οδηγούσε στην πόρτα του κελιού. Κτυπήσαμε την πόρτα και ο κ. Ειρηναίος εμφανίστηκε και άνοιξε την πόρτα. Ο αστυνομικός έφυγε και εγώ εισήλθα στο κελί του κ. Ειρηναίου...»
 Απόσπασμα και φωτογραφίες που τεκμηριώνουν την έκθεση – κόλαφο του πρώην δικαστή του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (1998-2008) κ. Λουκή Λουκαΐδη για την απάνθρωπη συμπεριφορά που τυγχάνει ο νόμιμος κατά τους Ιερούς Κανόνες της ορθόδοξης Εκκλησίας, Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Ειρηναίος Α΄ «από αυτούς που είναι υπεύθυνοι για τη λειτουργία του πατριαρχείου, ειδικά από τον ακατονόμαστο πραξικοπηματία (δικός μας προσδιορισμός) και τις κρατικές αρχές που τον στηρίζουν».

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας, εκ των πρωταγωνιστών της ποδηγέτησης το 2005 και το 2007 της κοινής γνώμης για τα δρώμενα στο ελληνόρθοδοξο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, αφού ενθάρρυνε με τον τρόπο που κάλυψε τα γεγονότα, την ανταρσία και την επικράτηση επίορκων κληρικών στους Αγίους Τόπους, επανήλθε στις 25 Ιανουαρίου 2011 με ένα χαλκευμένο ρεπορτάζ για να αμαυρώσει και να καταστήσει αμφισβητήσιμο αυτό που κάθε ελεύθερη συνείδηση διαπιστώνει καθημερινά στο διαδίκτυο. Δηλαδή την εξευτελιστική διαβίωση και βάναυση μεταχείριση του Πατριάρχη Ειρηναίου. Το μονταρισμένο υλικό της επιτόπιας έρευνας στο κτιριακό συγκρότημα του Πατριαρχείου στα Ιεροσόλυμα από δημοσιογράφο του Star Channel προβλήθηκε (πουλήθηκε;) στην εκπομπή «Αθέατος Κόσμος» του Alter TV.
Σε όσα αποκρουστικά μεταδόθηκαν εντύπωση προκάλεσε σε ενημερωμένους τηλεθεατές (προσκυνητές αλλά και αγιοταφίτες) ότι απουσίαζαν τα στιγμιότυπα από τις δύο εναλλακτικές πόρτες εισόδου που έπρεπε να επιλέξει το συνεργείο για να περπατήσει και να φτάσει στο διαμέρισμα του Πατριάρχη Ειρηναίου.
 Για τους ανενημέρωτους οι συγκεκριμένες δύο πόρτες που οδηγούν στο μοναστικό κελί του Πατριάρχη Ειρηναίου διατηρούνται απροσπέλαστες και μένουν κυριολεκτικά κλειδωμένες εδώ και τρία ολόκληρα χρόνια (από τις 11 Φεβρουαρίου 2008) για οποιονδήποτε επιθυμεί να τον επισκεφτεί κάτι που ο παρουσιαστής της εκπομπής αποσιώπησε.
Πόσο σκόπιμα μετά την ύστατη προειδοποίηση του έγκλειστου Πατριάρχη στο ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών στις 22 Δεκεμβρίου 2010 ότι προσφεύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων προκειμένου να του αναγνωριστούν τα στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα; (Ενδεικτικά για την αξιοπιστία μας δημοσιεύουμε την πρώτη σελίδα)
Και πόσο προβοκατόρικα μετά το βίντεο – ντοκουμέντο του διακεκριμένου «Associated Press» στις 6 Ιανουαρίου 2011 που εκθέτει ανεπανόρθωτα τους απηνείς διώκτες του;

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: